Мрежа

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Министър Николай Събев пуснал молба за напускане до целия Изпълнителен съвет на ПП. Лично Кирил Петков го увещава да се върне в партията

0 643

Тежки телефонни совалки по оста София – Созопол текат в момента след изненадващия удар, който министърът на транспорта Николай Събев нанесе на „Продължаваме промяната“, научихме от сигурни източници в кабинета.

Според източници от транспортното ведомство причината Събев да изневери на харвардските аферисти, е несъгласието му за управлението на партията и командите от началника на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Пак според нашите информатори, Събев е подал молбата си още вчера, след което е натиснал педала на мощния си мотор и е отпрашил за Созопол, където притежава баровска хасиенда. На морето компания му прави по-младата му житейска спътница Донка Илиева. Именно тя е влязва в ролата на фотограф, за да заснеме магистралните изпълнения на лудия по високите скорости Дедо Еконтий, на път към морето и след подадената молба за напускане.

От вчера до днес обаче от „Продължаваме промяната“ не обелват и дума за оттеглянето на един от министрите им.

Очевидно Кирил Петков и Асен Василев не са искали да се разчува за напускането му. А причините за това са две – от една страна това може да срине резултата на ПП на изборите, а от друга – да загубят солиден спонсор като него.

В „Продължаваме промяната“ няма да бързат с официалното съобщение за оставката на Събев, тъй като да го разубеди се е заел лично Кирил Петков. Премиерът в оставка през час звънял на куриерския бос да го увещава да размисли.

Източник: ПИК

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 34 − = 31