Мрежа

Синът на Иво Карамански си взе жена с 3 деца

Всички са притихнали в очакване на развитието на връзката им

0 35 204

По всичко личи, че връзката на сина на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе е сериозна, предвид, че двамата вече не се крият.

Нещо повече, Иво Карамански-младши дори я е запознал със семейството си.

При все, че новата снаха е със седем години по-голяма от Иво и има три деца, Нели Атанасова и Александър Сано са я приели с топли чувства. От обкръжението им издават, че наследникът, носещ името на баща си, си е изгубил ума по влогърката.

Преди известно време двойката дори отскочи до Видин, където отмаря край Дунав.
Както вече знаете, Иво Карамански-младши е доведен син за актьора Александър Сано, но той го приема и обича като собствен син.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е истинското име на влогърката Антоанет Пепе въртят любов от няколко месеца. Запознати издават, че момата набързо зарязала Филяка от „Типично“, щом се загаджила с наследника на Карамански.

В социалните мрежи не спират да се чудят на енергията на Тонка и се питат как при всички грижи около три малки деца й се занимава с нов мъж. Недоумяват как успява да смогва.
Припомняме, че Пепелджийска е известна с това, че бързо забременява от новите си връзки. Дали традицията ще се повтори и със сина на Иво Карамански, предстои да разберем.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 43 − = 40