Мрежа

Шокиращо: Морето изхвърли тялото на украински полковник около Царево

0 2 462

Край бреговете на Царево изплувало тялото на сваления украински пилот, който след катапултирането е в неизвестност. Тялото му е престояло в морето около 2-3 месеца, като шокиращото било, че краката му били откъснати. Това е вследствие на неправилно действие на катапулта.
Родните полицаи започнали разследване за открития мистериозен труп и стигнали до следата, че това е високопоставен офицер от украинската армия. Те се свързвали с властите в Киев, като са успели да обменят информация по случая с командващия на военновъздушните сили на Украйна.

След съдействие от украинските власти се стигнало до ДНК експертиза, която доказала, че тялото е на полковника в неизвестност. ДНК тестовете са направени и със съдействието на дъщерята на загинали.

Предполага се, че човекът е загинал в следствие на тежка кръвозагуба от откъснатите крайници. Неговият самолет бил свален около Змийския остров в близост до Одеса на 26-ти юни. Пилотите били 2-ма, като единствено в неизвестност останал 61-годишният полковник.

Той е легенда във военната авиация в родината си, като уважително го наричали „Дядо“, защото се говорило, че няма нито една загуба във въздуха. Той е обучавал пилотите в 40-та бригада на ВВС на Украйна, която е наричана „Киевският призрак“.

Информацията бе споделена публично от българските власти едва днес.

Източник: dir.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 43 = 51