Мрежа

Шокиращо: Двойно убийство в София, вижте какво е направил убиецът

Той се е опита да прикрие бруталното престъпление с пожар в апартамента

0 1 178

Криминалисти от СДВР и ГДНП са разкрили двойното убийство, извършено в квартал Банишора. Убиецът се е опитал да заличи следите, като е предизвикал пожар в жилището, където били и телата.
В пожарната получили сигнал, че на ул. Опълченска има пожар в жилищен блок и гори апартамент на 7-мия етаж. Към мястото са насочени няколко екипа огнеборци, които потушили огнената стихия и се натъкнали на зловещата гледка – обгорели тела на мъж и жена. Огънят е обхванал около 60 квадратни метра и е унищожил почти цялата покъщнина.
Назначената аутопсия обаче показала, че причината за смъртта им не е пожарът, а имат тежки черепно-мозъчни травми, което говори за убийство. Експертизата за пожара също показала, че той е предизвикан умишлено и е с цел да се прикрие извършеното престъпление. По неофициална информация загиналите са майка и син, които са били на възраст около 80 и съответно 60 години.
Днес сутринта заподозреният за убийството е арестуван от полицията, като все още не са напълно ясни мотивите за извършеното. Тепърва ще се събира повече информация, като за момента не се изключва и версията грабеж.
Съседите са потресени от извършеното и жестокостта на убиеца.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 2 =