Мрежа

Шефовете на ФК „Дунав”: Подаряваме доброволно акциите на клуба

0 215

След публикация в „24 часа”, шефовете на „Дунав” предприеха спешни мерки, за да отговорят на представителя на БФС в Русе.

На сайта на клуба е публикувана официална покана за среща. „Ръководството на ПФК „Дунав“ Русе кани председателя на Областния футболен съвет в Русе Димитър Димитров – Кулеманс, както и всички потенциални инвеститори, които желаят да придобият собствеността на клуба, на среща в удобно за тях време, за да им бъдат подарени акциите доброволно и безвъзмездно.”

Вчера Димитров обяви пред „24 часа”, че в Русе има богати хора, които са готови да поемат „Дунав”, но ги спира единствено фактът, че сегашният главен акционер в акционерно дружество „Дунав Русе” д-р Симеон Симеонов не иска да се откаже и държи властта в клуба в ръцете си. Според Димитър Диммитров – Кулеманс няма кой да принуди д-р Симеонов, или да продължи да дава пари за отбора, или напълно да се оттегли от поста си и да даде път на другите желаещи.

„В сегашното безвремие, „Дунав” върви към сигурно отпадане през пролетта, което ще бъде жалко”, коментира Димитров.

От клуба контрираха, че вече са изплатени трудовите възнаграждения на всички футболисти и служители в „Дунав” и към днешна дата, ПФК „Дунав“ Русе няма никакви задължения към държавата под формата на данъци и осигуровки, или към трети лица. Няма коментар обаче, ще бъде ли организиран зимен лагер за отбора в чужбина, как ще протече подготовката и уговорени ли са контролни срещи, както и за селекцията в „Дунав”.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 3 + 2 =