Зико с почетен знак и грамота за особени заслуги към просветното дело в Пловдив

https://mreja.bg/senzacionno/ziko-s-pocheten-znak-i-gramota-za-osobeni-zaslugi-kam-prosvetnoto-delo-v-plovdiv-2/73213 Mreja.bg
Зико с почетен знак и грамота за особени заслуги към просветното дело в Пловдив


Почетният знак на Хуманитарната гимназия "Св. св. Кирил и Методий" в Пловдив връчи директорката Соня Киркова на кмета Здравко Димитров. "Той защити профила на нашето училище да се изучава руски език и ни подкрепи в много важен момент", обясни директорката на елитното училище. В знак на благодарност колективът и Педагогическият съвет гласували да му се присъди отличието, придружено с грамота. На нея пише: "За особени заслуги към просветното дело и възрвръщането на към възрожденските корени и духовно начало за Деня на славянските първоучители свети свети Кирил и Методий".

Киркова и колежката й Анета Вълева от ОУ "Княз Александър Първи" посетиха кмета, за да възразят срещу преместването на оградата на училището, за да се изгради многоетажен паркинг в съседство.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.