Жестока катастрофа след изхода на София уби младеж, линейката се забавила (Снимки)

https://mreja.bg/senzacionno/zhestoka-katastrofa-sled-izhoda-na-sofiya-ubi-mladezh-lineykata-se-zabavila-snimki/64844 Mreja.bg
Жестока катастрофа след изхода на София уби младеж, линейката се забавила (Снимки)


Жестока катастрофа е станала снощи на около 5 км след изхода на София в посока ПерникЗа нея стана ясно от фейсбук групата "Катастрофи в София".

По описаното мъж и жена катастрофират около 15.00 часа в района с БМВ Е60. Обаждат се на сина им и той вика "Пътна помощ". Докато екипът вади БМВ-то, синът им стои на входа на затворения паркинг с Ауди А4 Авант, изън лентите, плътно до мрежата.

В 18.55 часа става втора катастрофа - БМВ Х5 удря Аудито и двете коли политат в дерето между затворения паркинг и магистралата.

Очевидците разказват още, че минута по-късно е направено и обаждане до телефон 112. Линейката обаче идва последна около 19.28 часа. Преди това на място са пристигнали пожарникари, които са срязали вратите на аудито. Момчето от аудито първоначално е имал пулс, но докато пристигне Спешна помощ, е издъхнал.

Момчето и момичето, които са пътували с БМВ-то, са добре - мъжът е с комоцио, а момичето е с леки натъртвания.

Свидетели на жестокото меле разказват още, че няма как джипът БМВ, който е помел аудито, да се е движел с по-малко от 140 км/ч.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.