Женското тяло почти изцяло на показ през 2020 г. (Снимки)

https://mreja.bg/senzacionno/zhenskoto-tyalo-pochti-izcyalo-na-pokaz-prez-2020-g-snimki/74937 Mreja.bg
Женското тяло почти изцяло на показ през 2020 г. (Снимки)


Пепит, неонови цветове и класическо синьо ще носим догодина 

2020 година идва с някои съвсем нови тенденции, които не са се появявали от доста години, и с линии, които започнаха да си проправят път през 2019-а.

Със сигурност най-доволни от хитовите предложения ще бъдат мъжете. Водещ тренд са прозрачните материи и ултракъсите дължини. Женското тяло ще бъде почти изцяло на показ, но това означава, че ще се наложи представителките на нежния пол да положат повече усилия, за да се сдобият със стройни фигури.

Мъжките костюми, които влязоха в дамския гардероб за деловото всекидневие, вече намират своето място и при вечерните официални тоалети. Към дългите рокли се добавят сака с уголемени размери. Всъщност обемните форми доминират на модния подиум. В този стил са пуловерите, якетата, мантата, чиито ръкави покриват пръстите на ръцете, огромни са и очилата, които заемат половината лице.

Въпреки че институтът “Пантон” определи класическото синьо за цвета на 2020 г., неоновите цветове са превзели голяма част от колекциите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.