Загиналият край Тетевен е футболист от Червен бряг, изгубил контрол на мокър участък

https://mreja.bg/senzacionno/zaginaliyat-kray-teteven-e-futbolist-ot-cherven-bryag-izgubil-kontrol-na-mokar-uchastak/74406 Mreja.bg
Загиналият край Тетевен е футболист от Червен бряг, изгубил контрол на мокър участък


Млад български футболист е загиналият в катастрофа в нощта срещу петък. Вратарят на “Партизан” (Червен бряг) Свилен Младенов е забилият аудито си в дърво, съобщиха от МВР.

Трагичният инцидент стана около 4,40 часа. За катастрофата е постъпил сигнал от водач на преминаващ автомобил. Аудито на Младенов се смачкало в дърво между Тетевен и с. Гложене. Смята се, че е карал с висока скорост и е изгубил контрол над колата в мокър участък. 25-годишният вратар е починал на място.

В началото на новата година Свилен е трябвало да отпразнува своя 26-и рожден ден.

“Човек с голямо сърце, изпълнено само с добро. Завинаги ще останеш в нашите мисли и спомени. И ще се оглеждаме за теб на всеки един мач”, написаха във фейсбук съотборниците му. Те ще играят следващите си мачове с черни ленти в памет на Младенов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.