Водолей и караници-как реагира в тази ситуация?

https://mreja.bg/senzacionno/vodoley-i-karanici-kak-reagira-v-tazi-situaciya/77047 Mreja.bg
Водолей и караници-как реагира в тази ситуация?


Представителите на зодия Водолей са непредсказуеми


Защото и свободомислещият Водолей не е „имунизиран” срещу кавги и скандали.


Неговата уникалност и чудатост не могат да се отрекат и то във всички сфери на живота.


Но той обича да има мнение за неща и събития, което често е  доста по-различно от тези на останалите.


Понякога се пали доста лесно – обикновено това са периоди, когато са му се събрали много ангажименти на куп или когато емоционално се чувства изморен.


Именно в този период Водолеят може да завихри завиден скандал и да се скара с вас или така да ви изнерви, че вие сами да предизвикате скандал.


Най-често Водолей  казва изключително много неща в яда си, често и думи, които след няколко минути вероятно вече няма да помни, а дори да ги помни – ще съжалява, че ги е казал. Не можем да наречем Водолеят особено злопаметен.


Обикновено трудно забравя, ако някой го предаде и накърни достойнството му, но пък не е отмъстителен.


Караницата с Водолей може да бъде кратка или изключително продължителна. Като цяло можете бързо и лесно да се помирите с Водолея, но понякога това може да отнеме и време.


Всичко зависи от това в какъв период сте го хванали. Много приятно впечатление ще му направите ако подходите първи към сдобряването и му кажете, че съжалявате, пише Съновник.бг.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.