Влюбени варненци си казаха “да” в носии

https://mreja.bg/senzacionno/vlyubeni-varnenci-si-kazaha-da-v-nosii/64815 Mreja.bg
Влюбени варненци си казаха “да” в носии


Влюбена двойка от Варна направи най-щастливия ден в живота си неповторим. Милена и Румен, вече Димитрови, си казаха заветното “да”, облечени в народни носии. Кумовете и всичките им гости също спазиха “дрескода”.

Атрактивната етносватба привлече вниманието на множество жители и гости на морската столица. След ритуалната зала новото семейство се венча в храма “Св. Атанасий” във Варна, където бе посрещнато от множество любопитни погледи. Самата булка обясни, че идеята е била нейна и е много щастлива, че всички гости са я подкрепили.

Сватбата на друго варненско семейство също излезе от клишетата и помогна на децата от Специалното училище за ученици с нарушено зрение във Варна. Веселка и Цанислав Ценови написаха на поканите за гостите си: “Без цветя на сватбата, но с кауза в сърцето!”. С парите, събрани в най-щастливия им ден, вместо букети са купени учебни пособия и материали за първокласниците. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.