Влияе ли името на съдбата на човека?(Отговорът тук)

https://mreja.bg/senzacionno/vliyae-li-imeto-na-sadbata-na-chovekaotgovorat-tuk-2/76888 Mreja.bg
Влияе ли името на съдбата на човека?(Отговорът тук)


Името влияе на съдбата на човека


Не случайно всеки човек си има собствено име. Гадателките Аида Марковска и Христина Котларска обясняват как името предопределя човешката съдба в телевизионно интервю.


Нумерологията и астрологията разкриват, че датата на раждане определя съдбата на един човек.   С каква енергия се е родил, с какви качества и способности и какво ще може да постигне в този живот.


Името на човека дава насока в живота му.Всяка буква от името съответства на число и сборът от тях представя съдбата на човека.


Ако в едно семейство е имало спонтанни аборти, мъртво родени деца или починали като малки, името на следващите родени трябвало да бъдат задържани живи. Затова ги кръщавали Запрян, Стоян и други.


Искали ли детето им да притежава специални заложби и способности, слагали сричката “Бог” – Богомил.


Когато родителите мечтаеле наследника им да има лидерски качества, имеот му започвало с буквата “А”.


В българските имена буквата “Р” присъства много често. Тя придава сила на характера, амбиция и смелост. Например, Георги и Петър са силни имена.


Има ли в едно име повече гласни, това дава мекота на личността. Такъв човек се адаптира към различни състояния, казва Аида Марковска.


Според българските традиции не е добре първородното дете да се кръщава на умрял човек. Но при други народи е точно обратното. Вярва се, че починалите ще му помагат от другия свят, допълва Христина Котларска.


Освен самото име, начинът, по който го изговаряме също има значение.


В Китай смяната на името е нормална практика. У нас не е така често срещана. Но според ясновидките всеки може да си смени името, ако не му харесват вибрациите,пише Edna.bg. 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.