Вижте най-лошите и най-добрите черти на мъжете според зодията!(Част 3)

https://mreja.bg/senzacionno/vizhte-nay-loshite-i-nay-dobrite-cherti-na-mazhete-spored-zodiyatachast-3/77087 Mreja.bg
Вижте най-лошите и най-добрите черти на мъжете според зодията!(Част 3)


Планетите влияят върху поведението на хората


Няма начин, след като искате да се обвържете с определен мъж, да не се интересувате от ниговите добри и лоши черти.


Стрелец


Лоши черти: Няма мъж от тази зодия, който да не е изневерявал! За тях обаче това не е прегрешение, а просто разсейване, на което те имат свещено право. Те не са със съзнанието, че предават доверието на партньора, защото сами не вярват, че са направили нещо лошо.

Казват, че дуалността е прилична на Близнаците, но всъщност се владее от Стрелеца. Те съвсем спокойно живеят в две различни и паралелни реалности и сменят коренно мнението си на определен период от време. Постоянно се кахърят за нещо, а дълбоката истина е, че са мързеливи. Изглежда сякаш постоянно работят, но ефективността им е на ¼ от това време.


Добри страни: Невероятно грижовни към любимите си хора и забележително състрадателни, винаги са готови да помогнат без да очакват нищо в замяна. Разточително щедри, с вкус към хубавите неща в живота (които искат да споделят с всичките си близки и познати), спортно активни, пътешественици, мечтатели, внимателни и страстни любовници. Владеят дарбата да накарат всяка жена да се чувства боготворена.


Козирог


Лоши черти: Ако още в самото начало на запознанството си се скарате, значи този мъж е Козирог. Безпардонни, дори груби, крале на сарказма и иронията. За тях това, че сте жена, не ви дава кой знае какви предимства и бонуси в живота, даже напротив – трябва да сте смирена, отстъпчива и три крачки назад.

Доказани цицомани, те оглеждат жената като кобила, която ще купуват. Но това, което има истинско значение за тях, са връзките в обществото – кой кого познава, каква заплата и семейни имоти има и т.н. Козирогът с доволен пламък в очите би сключил брак по сметка. Колкото по-възрастни стават, толкова повече им се изостря сексуалното влечение, особено към млади момичета.


Добри страниСемейството за тях е повече от всичко. Мислите им са винаги насочени към това как да подсигурят всичките си близки, да се изгради здрава фамилия, която ще пребъде във времето. Всестранно развити личности със забележителни познания във всяка една област. Стилни, поддържани, възпитани, мъже, на които винаги може да се разчита и с гордост бихте представили пред приятели и роднини.


Водолей


Лоши черти: Пълни въздухари, бягащи от отговорност и неспособни да се справят с нищо от сериозния живот на възрастните. Те не могат да бъдат активната страна в отношенията с жените, тъй като са плахи и несигурни.

Бъдете подготвени, че за годишнината ви или рождения ви ден той ще си е организирал излизане/пътуване с приятели (без вас) и няма да вижда нищо нередно в това. Усещането му за свобода може да ви даде разбиране, че изобщо не сте заедно.


Добри страни: Невероятно интелигентни и духовити, мили и кавалери, щедри, дори и когато нямат пари, състрадателни и влюбчиви. С тях няма да ви е скучаете никога, ще ви създадат усещане, че светът е прекрасно и добро място за живот щом те са до вас и се обичате.


Риби


Лоши черти: Тежки депресанти, които предпочитат да крият дълбоко емоциите си и да държат околните в неведение какво чувстват. Могат да вбесят почти всеки със своята пасивност и неангажираност към Вселената и всичко в нея. Вярват във всякакви конспирации, предимно тези, според които светът скоро ще се саморазруши и изчезне. Трудни за впечатляване, пасивни и понякога скучни.


 


Добри страни: Рибите искат да имат спокойствие и уют, но най-вече – постоянен партньор до себе си, в когото да се гушкат вечер. Тежко влюбчиви и предани до гроб, с невероятно висок праг на търпимост към лошите привички на жената до тях. Веднъж усетили близост и стабилност, те ще се открият изцяло пред вас и без излишни фанфари, ще са готови да се обичате до края на света, пише edna.bg


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.