Веселинов: "Атака" не фигурира в името на парламентарната група, Сидеров лично е подписвал документите

https://mreja.bg/senzacionno/veselinov-ataka-ne-figurira-v-imeto-na-parlamentarnata-grupa-siderov-lichno-e-podpisval-dokumentite-2/64060 Mreja.bg
Веселинов: "Атака" не фигурира в името на парламентарната група, Сидеров лично е подписвал документите


Името на партия "Атака" никога не е фигурирало в името на парламентарната група на "Обединени патриоти". Това каза съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов.

Поводът е интервю на лидера на "Атака" Волен Сидеров в броя на "24 часа" от днес. В него той нарича Веселинов лъжец, защото в интервю за "24 часа" от понеделник на въпрос по тезата на Сидеров, че името на "Атака" присъства зад името на парламентарната група и сега без атакистите в нея тя е нелегитимна, Веселинов казва: "Това не е вярно. Може да се провери, и то още от времето, когато той беше председател. "Атака" никога не е фигурирала в името".

"Истината е, че г-н Сидеров или много добре знае, че лъже, или има някакво раздвоение на личността, защото лично той е подписал всички документи, свързани с регистрацията на парламентарната група. А именно: Заяление до председателя на Народното събрание, депозирано в деловодството на парламента на 10.04.2017 г. Тогава е депозирано решение, че се образува парламентарна група на народните представители, избрани с регистрацията на коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА, ВМРО". Във втора точка пише, че името на парламентарната група е "Обединени патриоти", няма наставки, тирета или друго. Подписали са се Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Тези подписи са на три документа и един протокол. Те са в деловодството на Народното събрание. Всеки един народен представител се е подписал - 27 на брой, под тези документи. В това отношение г-н Сидеров гръмогласно тръби лъжи, целейки да стане интересен за медиите, да се превърне във фокус на внимание с оглед на позавяхналата си политическа слава и да се включи в изборите за кмет. Съветвам го да не го прави на база на лъжи и измислени тези", коментира Искрен Веселинов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.