Топонимът Илиян Бучков:Цивилизацията я очакват трусове, Раят е в България! (Какво следва)

https://mreja.bg/senzacionno/toponimat-iliyan-buchkovcivilizaciyata-ya-ochakvat-trusove-rayat-e-v-balgariya-kakvo-sledva-2/76850 Mreja.bg
Топонимът Илиян Бучков:Цивилизацията я очакват трусове, Раят е в България! (Какво следва)


Илиян Бучков разкри страховити факти за България и света


Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Той е специалист по топонимия. Науката се занимава с георгафските обекти и влиянието им върху живота на хората.


Същите играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят.


Според изследователят в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни.


Въпреки че през нашите земи са минали различни племена и империи, имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години.


Изключително важен факт е, че тук са създадени и първите говорещи, не разумни хора, Адам и Ева.


Според него синът Божи не е такъв, за какъвто се говори.Той дошъл от планетата Сириус А, която гравитира около по-голямата планета Сириус Б. И има пръст в създаването на хората-Хо-Ра.


Как точно е станало, не се знае. Но хубавата новина е, че в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора.


Изследователят стигнал до още по-любопитни изводи. Той твърди, че Раят и Обетованата земя се намира на българска територия. Такива, каквито са описани в Светото писание.


 


Символът на Обетованата Земя е триъгълен камък, който е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети те се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков.


Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка.


 


Според експертът, съвременната цивилизация я чакат страшни трусове, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.


 


 


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.