Тези зодии са вълци единаци!

https://mreja.bg/senzacionno/tezi-zodii-sa-valci-edinaci-2/77033 Mreja.bg
Тези зодии са вълци единаци!


Самотата плаши едни, но е съкровище за други


Тези зодии им е по-лесно да са сами, отколкото в компания с други:


Телецът е един от най-независимите и самодостатъчни знаци. Той е ясно изразен интроверт, който се справя добре без половинка.

Това изобщо не означава, че той избира предпочита самотата, просто телецът подхожда внимателно към избора на партньор и създава връзка, само когато наистина обича.


Този знак влиза във всяка връзка внимателно, претегляйки всички плюсове и минуси и внимателно подбирайки съмишлениците си.

Телецът трудно приема критиката и несъгласието с неговата гледна точка, затова често избягва близката комуникация и дори предпочита да работи сам.


Козирогът е амбициозен и си поставя и доста амбициозни цели. Той често мисли, че именно отношенията му пречат да се движи напред с правилната скорост.

Това не означава, че Козирозите са асоциални. Те обичат общуването, но в същото време имат нужда от лично пространство и периоди на самота.


Те избират половинката си внимателно и се фокусират повече върху комфорта, отколкото върху емоциите.

Ако на Козирогът му е неприятно с даден човек, той ще прекара страхотно време сам.


Везните често се колебаят при вземането на решения, но не и в случай на забавление.

Те обичат да живеят за своето собствено удоволствие и не са готови да жертват собствените си интереси в името на другите.


Везните никога не започват връзки в името на това да не са сами -  за тях е много важно партньорът им да споделя своите възгледи и хобита.

Ако намерят такъв човек, те се сближават без колебание.

Ако съвпадението не се случи, те се чувстват чудесно сами със себе си.


Скорпионът понякога трябва да общува, но в по-голямата част от живота си е сам. Това не означава, че той прави всичко сам, просто не обича близката и честа комуникация.


Скорпионът обича да използва свободното си време за себе си. Дори когато се влюбва, няма нужда постоянно да бъде близо до обекта на страстта си. 


Желанието за самота при тези зодии е не само черта на характера, но и влияние на звездите, пише jеnаtа.blitz.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.