Тарашат нощни клубове, затварят дискотеки в Пловдивско

https://mreja.bg/senzacionno/tarashat-noshtni-klubove-zatvaryat-diskoteki-v-plovdivsko-2/73500 Mreja.bg
Тарашат нощни клубове, затварят дискотеки в Пловдивско


Десетки нощни заведения в Пловдив и областта са били проверени от полицията, а две дискотеки - в Раковски и Белозем, за затворени. На прицел са били пиано барове и кръчми.

Специализираната операция е проведена през ноември, като са съставени и актове за липса на удължено работно време, съобщи Trafficnewz.bg.

52 нощни клуба са проверили полицаите в Пловдивска област по време на спецакция. Две дискотеки са били затворени, след констатация на сериозни нарушения. Обектите са в Раковски и Белозем. Полицията е извършила проверки на нощните клубове, дискотеки и пиано барове в областта.На пет от проверените обекти са съставени предписания от пожарната. Инспекторите са констатирали, че в някои от нощните заведения не се спазва забраната за пушене. Съставени са 10 акта и са издадени предписания.Най-много заведения са били претършувани в Стамболийски.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.