Свръхинтензивен трафик на "Капитан Андреево" и "Лесово" на изход за товарни коли

https://mreja.bg/senzacionno/svrahintenziven-trafik-na-kapitan-andreevo-i-lesovo-na-izhod-za-tovarni-koli-2/64410 Mreja.bg
Свръхинтензивен трафик на "Капитан Андреево" и "Лесово" на изход за товарни коли


Трафикът е изключително интензивен на границата с Турция на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от ГД "Гранична полиция".

Информацията за трафика е към 18:00 часа, посочи Фокус.

Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна на турските гранични власти.

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина" трафикът е интензивен на изход за леки автомобили. На границата с Гърция на ГКПП "Кулата" трафикът е интензивен на изход за товарни и леки автомобили. На границата с Румъния на ГКПП "Дунав мост" - Видин трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Във връзка с извършване на ремонтно-строителни дейности на ГКПП "Златарево" за времето от 09 септември 2019 г. до 14 октомври 2019 г. движението през ГКПП "Златарево" ще бъде затруднено.

От съображение за безопасност поради ниското ниво на р. Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет от 11 септември 2019 г. ще работи само през светлата част на денонощието – от 08.00 часа до 22.00 часа

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.