Сонер Еркан, управител на болница „Чорлу Ватан“: Човекът и човешкият живот са в центъра на дейността ни

https://mreja.bg/senzacionno/soner-erkan-upravitel-na-bolnica-chorlu-vatan-chovekat-i-choveshkiyat-zhivot-sa-v-centara-na-deynostta-ni/64973 Mreja.bg
Сонер Еркан, управител на болница „Чорлу Ватан“: Човекът и човешкият живот са в центъра на дейността ни


Стараем се да оборудваме болницата с всичко най-ново като техника и познания, да предлагаме първокласни услуги на достъпни цени близо до границата с България, за да спечелим доверието на българските пациенти

- Г-н Еркан, как си обяснявате тенденцията много българи в последно време да търсят решение на здравословните си проблеми в турски болници?

- Отношенията на добри съседи между България и Турция имат дълга традиция. В последните години нашата страна стана предпочитан избор не само за българите, но и за гражданите на много други държави заради факта, че болниците ни разполагат с модерни технологии, талантливи лекари, отлично подготвени физиотерапевти и сестри. Хоспитализацията и медицинските услуги са на много високо ниво.

Познаването на тенденциите мотивира нас, ръководството на болница „Чорлу Ватан“ да правим непрекъснати усилия, за да предлагаме по-удобно и по-достъпно здравеопазване за чуждестранните ни пациенти.

- Какво е най-важното за пациентите, за да се доверят на определен лекар или на дадена болница?

- Доверието. Болницата „Чорлу Ватан“ е първата частна болница в турската част на Тракия. Нашата болница започва да предлага здравни услуги далеч преди повечето частни болници в Турция. Днес ние се грижим за трето, дори четвърто поколение в едно семейство, което разчита на нашите специалисти повече от 40 години. Всички тези хора ни вярват.

- За кои медицински проблеми болница „Чорлу Ватан“ е най-верният избор?

- Болницата има 120 легла, разположени на покрита площ от 12 000 кв.м „Чорлу Ватан“ е многопрофилна болница.

Гордеем се с нивото на хирургията по лапароскопския метод. Болницата ни е позната и със специалистите си в онкологичната хирургия. Това е здравна институция, която използва модерни медицински техники и се стреми да развива специалистите си във всички области: пластичната и реконструктивната хирургия, ортопедията и травматологията, неврохирургията, очните болести, лапароскопската онкологична хирургия и рехабилитацията след операция. Но, ако трябва да бъда по-конкретен, бих казал, че нашата болница е специализирана в хирургията.

- Защо българските пациенти да изберат болница „Чорлу Ватан“?

- Ние обслужваме населението в турската част на Тракия от 40 години. Тракия е важен регион за Балканите, както знаете. Убедени сме, че гражданите на Бургас, Варна, Пловдив, Хасково, Шумен заслужават да имат достъп до висококачествени здравни услуги както гражданите на Чорлу или Одрин, например.

Знам, разбира се, че и в България има отлични здравни заведения. В Турция също има много качествени болници. Стараем се да се конкурираме със здравните заведения в България така, както го правим и с конкурентите си в Турция. Разчитаме на висококачествените здравни услуги и на квалифицираните кадри, на които пациентите ни се доверяват.

- Изборът да се лекуваш в болница зад граница е свързан с редица неудобства – езикът е различен, разстоянията са проблем, настаняването на близките е допълнителен разход. Как решавате тези проблеми?

- Ние говорим български. Ние обещаваме на българските си пациенти, че при нас няма да се чувстват в чужбина. Транспортът може да бъде сериозен проблем, разбира се. Но болница „Чорлу Ватан“ е на 160 км от ГКПП „Капитан Андреево“, на 160 км от ГКПП „Малко Търново“, на 115 км от международното летище в Истанбул. Българските ни пациенти идват или с кола, или със самолет. Ние предлагаме безплатен транспорт от границата или от летището за пациенти, които идват за операция или с други здравни проблеми. Няма особена разлика дали пациентът ще дойде до Чорлу от Одрин или от Бургас.

Болница „Чорлу Ватан“ предлага разумни цени на пациентите, които искат да получат медицинско обслужване в Турция. Според пациентите ни едно от най-важните ни конкурентни предимства пред останалите болници в Турция са достъпните цени.

При пациенти, които се нуждаят от придружител, предлагаме настаняване в болницата. Ако настаняване се налага за повече придружители или след изписването от болницата, ние помагаме, тъй като имаме договори за отстъпки с много хотели наоколо, в различни ценови класове.

Съветвам ви да прочетете мненията на нашите български пациенти на сайта ни bg.corluvatan.com. Те говорят много повече от всичко, което мога да кажа аз.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.