Скорпионът в любовта-изпепеляващ и болезнено ревнив!

https://mreja.bg/senzacionno/skorpionat-v-lyubovta-izpepelyavasht-i-bolezneno-revniv/76972 Mreja.bg
Скорпионът в любовта-изпепеляващ и болезнено ревнив!


Скорпионът обича да е прав във всичко, включително и в любовта


В любовта при Скорпионите, както при лекарствата, има един страничен ефект – ревността. Тя е най-горчивото и отровно странично действие на иначе отдадения на любовта Скорпион. Това е цената, която той плаща за изпепеляващата и безрезервна любов, на която е способен.


Те искат изцяло да притежават човека до себе си, да знаят най-дълбоките емоции на душата му и всячески се стараят да го прекроят по свой модел, като междувременно не пропускат да подчертаят своята собствена самобитност и уникалност. Скорпионите не искат да са като другите, всяка съпоставка с някого приемат прекалено лично.


Как да впечатлите жена Скорпион


Посредствен и безхарактерен мъж никога няма да впечатли жена Скорпион. С нея може да се справи само мъж, който много ясно и конкретно знае какво иска от живота и как да го получи. Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща. Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ. По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея.


Как да впечатлите мъжа Скорпион


От чара на този мъж не може да избяга никоя жена. Жените са привлечени от него като пеперуди от гореща лампа – интуитивно усещат, че е опасно за тях, и въпреки това не могат да се отдръпнат, пише Канал 3.


 


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.