Шанхай подготви подробна карта за инвестициите за Международното изложение за внос

https://mreja.bg/senzacionno/shanhay-podgotvi-podrobna-karta-za-investiciite-za-mezhdunarodnoto-izlozhenie-za-vnos-2/63846 Mreja.bg
Шанхай подготви подробна карта за инвестициите за Международното изложение за внос


За участниците на предстоящото Международно изложение за внос в Китай Шанхай подготви подробна китайско-английска двуезична карта като ръководство за инвестициите по 50 специални туристически маршрута около града. Тя показва разпределението на индустриите, възможностите за инвестиции, както и развитието на града, като 50-те маршрута са разделени в 9 категории, сред които финансови услуги, технологични иновации, интелигентно производство, търговия, културно творчество, мода и свободно време, предава Радио "Китай".

По време на експото търговските власти на муниципалитета ще организират редица семинари, форуми, срещи на високо ниво и индустриални промоции в областта на трансграничната електронна търговия, големите данни, индустриалния интернет, задвижваните с нови енергии превозни средства, изкуствения интелект и биомедицината, за да насърчат инвеститорите.

Второто Международно изложение за внос в Китай ще се проведе в началото на ноември. В него ще участват над 3000 компании от повече от 150 държави и региона.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.