Семейството на пастора педофил живее в ромската махала на Сливен, сестра му е бременна от местен

https://mreja.bg/senzacionno/semeystvoto-na-pastora-pedofil-zhivee-v-romskata-mahala-na-sliven-sestra-mu-e-bremenna-ot-mesten/63760 Mreja.bg
Семейството на пастора педофил живее в ромската махала на Сливен, сестра му е бременна от местен


Цялото семейство на британския пастор Даниел Хил живее заедно с него в ромската махала на Сливен, където той бе арестуван преди 4 дни за блудство с непълнолетни. Това стана ясно от репортаж на Би Ти Ви от молитвения дом, който британският пастор поддържа.  

Хил, който има присъда за педофилия във Великобритания, живее от четири години в Сливен. С него живее цялото у семейство - родителите му и сестра му. Сесра му дори е бременна от местен човек, казаха интервюираните в репортажа. 

В защита на Хил се изказаха всички присъстващи в молитвения дом, подчертавайки, че той се грижи за тях и за децата им, осигурявайки им подслон, храна и дрехи. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.