Седмото състезание на WCA за редене на кубчето на Рубик ще е в Ловеч на 1 декември

https://mreja.bg/senzacionno/sedmoto-sastezanie-na-wca-za-redene-na-kubcheto-na-rubik-shte-e-v-lovech-na-1-dekemvri/64928 Mreja.bg
Седмото състезание на WCA за редене на кубчето на Рубик ще е в Ловеч на 1 декември


Седмото официално състезание на WCA (Световната асоциация по кубчето на Рубик) за България за първи път ще се проведе извън София, като домакин ще е Ловеч.

Състезанието Lovech Winter 2019 („Ловеч Зима 2019“) ще се проведе на 1 декември 2019 г. в спортната зала на ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“, адрес 5500 Ловеч, ул. Цар Иван Шишман № 7.

Състезанието привлича състезатели от цял свят, които се състезават по бързина в реденето на най-известното кубче. Онлайн регистрацията е открита на 26 септември 2019 г., 3:00 часа GMT + 3 и ще затвори събота, 30 ноември 2019 г., 14:00 ч. GMT + 2 . Съществува ограничение на конкурентите до 80 състезатели без възрастово ограничение. Самото състезание ще привлече в Ловеч близо 200 гости.

Регистрационна такса за конкурса е 10 лв. Зрителите могат да присъстват безплатно.

За контакти са дадени следните сайтове[email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.