Само тези зодии заминават в царството небесно!(Вие сред тези знаци ли сте-част 2)

https://mreja.bg/senzacionno/samo-tezi-zodii-zaminavat-v-carstvoto-nebesnovie-sred-tezi-znaci-li-ste-chast-2/76837 Mreja.bg
Само тези зодии заминават в царството небесно!(Вие сред тези знаци ли сте-част 2)


Раят отваря широко небесните си порти за тези зодии


Ето кои представители на зодиите директно акостират при ангелите и коинямат тази привилегия.

Деликатни, тактични чаровници, нищо чудно че вие, Везни, сте директно за Рая. В небесното царство за нужни такива като вас-добри, мили, спокойни, симпатични и спретнати хора.


Там ангелите ще ви дадат да избирате от най-разкошните криле, а ореолът ви ще е марков.


Дори и да сте прекалено суетни, това няма да ви попречи директнно да влезете в Рая. А и лицемерието не е достатъчна причина да попаднете в пъклото, нали?


С манипулации може все пак и Скорпиона да се промъкне в Рая. Но веднага променете начина си на живот!Откажете се от вредните навици и плановете си за мъст.


Нищо че хората сами са си виновни, щом ви ядосват така. Вие си знаете как да манипулирате и най-хитрите.


Няма такова нетактично същество като Стрелеца. Всички знаем, че нанасяте обиди с най-добрите намерения-понеже искате да сте откровени. Не сте лоши по душа, но знаете, че пътят към ада е постлан с добри намерения.


Излишно е да казваме къде ще попаднете след смъртта. Вие си знаете и сте убедени, че ще е в рая.


Козирозите са упорити и мрачни, егоцентрични, но това не са смъртни грехове, които ще ви попречат да стъпите в рая. Това, че обичате да се катерите нагоре по стълбата към небето също не е фатално.


Но това, че искате да убиете родителите си, че като малък са ви наказвали за белите, може да натежи в полза на врящия казан. Особено ако сте пристъпили към изпълнение на пъкления си план, пише „За жената”.


За Водолея е въпрос дали иска да е в Рая. Понеже всички представители на знака за крайни, всичко зависи докъде сте стигнали в своя войнстващ поход към истината и светлината.


Ако философията ви отрича убийството, дори на досадника, значи един ден ще търкате криле с ангелите. Въпросът е дали искате това.


Рибите само мързелът ще ги спъне към Рая. Защото няма да спрат да изневеряват на партньора си. И няма да могат да спрат да пият, въпреки че са дали обещание за противното.


Просто защото нямат воля и това се знае от всеки. Всъщност няма смисъл да кандидатствате за Рая, защото в мечтите си сте вече там.


Греховете ви плюс горните са, че сте стиснат, лъжете нон-стоп за дребни неща дори и ви домързя да напазарувате на болните си родители.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.