Съдба и час на раждане! Наистина има значение (Част 1)

https://mreja.bg/senzacionno/sadba-i-chas-na-razhdane-naistina-ima-znachenie-chast-1-2/76943 Mreja.bg
Съдба и час на раждане! Наистина има значение (Част 1)


Часът на раждане е изключително важен за чертите на характера ни


 


Това са го знаели още нашите предшественици.


 


Съдбата ни се предопределя не само от годината, месеца, но и от датата на раждане.


 


От 00:00 до 1:59 е часът на МеркурийТези, които се раждат тогава обичат да учат и са любознателни. Но има два типа хора сред тях- такива, които са отворени към другите, и такива, които яростно се разграничават от останалите.През времето на Венера са родените от 2:00 до 3:59Те са работохолици, упорити и преследващи дадената цел. Не умят да общуват с останалите. Обичат да доминират и да се налагат. Държат много на семейството, както и на работата си.От 4:00 до 5:59 се появяват хора под влиянието на МарсРазбираемо тези хора притежават умения да забавляват околните и са надарени с чувство за хумор.Емоционални и чувствителни натури са. Успешни са в професията, която упражняват, пише edna.bg.Времето на Нептун е за тези, които се появяват на бял свят от 6:00 до 7:59Това са мистериозни личности. Родените в този времеви промеждутък се интересуват от душевността на хората. Загадъчни хора, за които материалното е нещо, на което никак не отдават значение.


В тези часове на денонощието се раждат творчески личности, които се реализират точно в такъв тип професии, пише Edna.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.