Руснаците в шок: Ласицкене бяга

https://mreja.bg/senzacionno/rusnacite-v-shok-lasickene-byaga-2/64950 Mreja.bg
Руснаците в шок: Ласицкене бяга


Цяла Русия е в шок, след като според слуховете в Доха Мария Ласицкене за последно ще се състезава за родината си. Топфаворитката в скока на височина смята да смени гражданството си, защото и било втръснало да бъде неутрална атлетка. На всичко отгоре след последните скандали може да пропусне олимпиадата в Токио, след като заради наказанието на Русия не се състезава и в Рио.

Русия има три седмици да обясни защо има сериозно разминаване с броя на положителните проби, които са били предоставени от служители на московската антидопингова лаборатория и официалните, предадени от нея на Световната антидопингова агенция.

Вече има сериозно брожение да бъде извадена Русия от олимпиадата в Токио, след като продължава с измамите.

Ласицкене вече официално обяви, че e много недоволна от ситуацията, след като и в Доха руснаците останаха без знаме.

Мария Кучина може да смени националността си доста бързо заради брака си със спортния журналист Владас Ласицкене. Дори световната федерация трябва да и даде незабавно разрешение, ако реши на го направи.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.