Руис качил 7 кг. преди реванша с Джошуа: Ядях всичко и пиех бира повече, отколкото трябва (Снимки)

https://mreja.bg/senzacionno/ruis-kachil-7-kg-predi-revansha-s-dzhoshua-yadyah-vsichko-i-pieh-bira-poveche-otkolkoto-tryabva-snimki-2/73264 Mreja.bg
Руис качил 7 кг. преди реванша с Джошуа: Ядях всичко и пиех бира повече, отколкото трябва (Снимки)


Преди реванша с Джошуа си хапвах всичко всичко и пиех бира повече, отколкото трябваше, и формата ми спадна. Това заяви Анди Руис-младши, който загуби в 12-рундов мач-реванш в Саудитска Арабия.

Мексиканецът шокира света преди няколко месеца, когато победи Антъни Джошуа и извоюва световните титли в тежка категория.

За реванша в събота Руис тежеше 128,4 кг, което е с 21 кг. повече от Джошуа и 7 кг. повече от първата битка през юни. Британецът пък закова кантара на 107.5 кг., което е най-ниското тегло в професионалната му кариера.

"Мисля, че изядох всичко, буквално. Заради това качих толкова килограми. Заблавявах се и празнувах твърде много", заяви Руис през TMZ.

Той се надява на трети мач с Антъни Джошуа и заяви, че ще тренира правилно, ако получи този шанс: "За третия мач ще дам всичко, на което съм способен. Искам тези колани обратно."

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.