Ретроградна Венера променя зодиите!

https://mreja.bg/senzacionno/retrogradna-venera-promenya-zodiite-2/76886 Mreja.bg
Ретроградна Венера променя зодиите!


Ретроградната Венера започна от  13-и май и ще продължи до 25-и юни.


Докато планетата на любовта се движи назад, атмосферата в отношенията може да се усеща хаотична. По време на този транзит се докосваш до романтичните си корени и докато се опитваш да останеш стабилна, ще успееш да преодолееш емоциите си и да се погрижиш за бъдещите партньорства. Да излезеш от рамката на разумното, е истинско предизвикателство, но е необходимо, защото в момента трябва да оставиш сърцето и емоциите да те водят.


Овенът иска обектът на желанията ти интуитивно да знае какво искаш — но в края на краищата се оказва, че той не може да чете мисли. В момента езикът ти е вързан на възел, но направи всичко възможно да изразиш себе си, за да избегнеш срив в комуникацията ви.


Телецът не е особено сигурен на какъв етап са отношенията ви и драматизира, за да привлече вниманието. Вместо да започваш драма, облегни се на своята сладка половинка и започни открит разговор с него.


Близнаците са привлечени предимно от интелектуалци, но в момента има чувства към някого, който не е обичайният за него тип, или се свързваш с половинката си по съвсем нов начин. На дневен ред са леките флиртове и това е прекрасно — не е нужно да задълбаваш толкова през цялото време.


Ракът може би дава твърде много от себе си за другите и се чувства недооценен и пренебрегнат. Не позволявай да те приемат за даденост. Припомни си, че с половинката трябва да сте екип.


Компанията на Лъва мисли много неща за обекта на неговите чувства в момента — и те никак не се срамуват да споделят своите нежелани мнения. Създай граници, за да избегнеш досаждането им и се опитай да не споделяш с тях прекалено много.


 


Девата отношенията  да преминат на следващ етап, но сега, когато най-накрая е време, се колебаеш. Всичко е наред — помисли малко повече, преди да го направиш. Изчакай, докато се почувстваш готова.


Твоите идеали се променят и това се отразява на начина, по който гледаш на любовта. Не се тревожи, Везна! Просто променяш представата си за това как трябва да изглежда едно партньорство. Не забравяй, че само ти и твоят партньор трябва да се съгласите с правилата на вашата връзка – никой не се интересува какво мислят твоите приятели!


Скорпионът е склонен да превърне половинката в целия си свят. Но има усещането, че един не е достатъчен, за да поддържа връзката — трябва да се включиш и да зададеш някои граници.


Ретроградността носи на Стрелеца взрив от миналото под формата на бивш, който започва да ти пише. Може да се изкушиш да разпалиш отново пламъците, но преди да се втурнеш през глава за втори път, увери се, че и двамата гледате в една посока относно връзката ви.


По природа Козирога е практичен, но може да бъде въвлечен в отношения, които са непрактични. Хипотетично, от сегашната ти връзка няма смисъл — но различията правят още по-привлечени един от друг. Хей, понякога противоположностите привличат!


Водолеят откри невероятен човек. Но това няма да му попречи да си запази няколко отворени опции. Ако си необвързана, продължавай напред и не спирай да скролваш в приложенията за запознанства. Ако си в по-сериозни отношения, отдели малко време за себе, което да прекараш с половинката, ще ти е по-сладко.


Рибите се чувстват емоционални, но не казват на човека до себе си, което спира връзката ви да продължи напред. Ще ти коства усилие, но се опитай да говориш открито за вътрешните си чувства. Междувременно бъди търпелива към тях (чувствата имаме предвид) и към себе си, пише  cosmopolitan.


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.