Ретрограден Юпитер ни носи пълна чанта с пари!(Но виж докога)

https://mreja.bg/senzacionno/retrograden-yupiter-ni-nosi-palna-chanta-s-parino-vizh-dokoga-2/76922 Mreja.bg
Ретрограден Юпитер ни носи пълна чанта с пари!(Но виж докога)


Юпитер вече е ретрограден


От 14 май до 13 септември Юпитер, който е планетата на късмета и възможностите, ще се движи назад в Козирог.


Древните са го наричали „големият благодетел“. Те са го почитали, защото е носел късмет, освен това е бил свързван с духовеността.

В астрологията Юпитер разширява и увеличава, прави нещата по-продуктивни и доходни, придава чувство на увереност в собствените сили, въодушевява с дух на надежда и оптимизъм.


Юпитер става ретрограден всяка година за период от около четири месеца. През тази година това се случи на 14 май в Козирог и ще продължи до 13 септември.

Ретрограден Юпитер в Козирог акцентира върху темата за финансите, защото тази планета се свързва с големите пари и властта, които те дават.

Времето е подходящо да анализирате и преоцените своите финансови и кариерни планове. Освен това Козирог е свързан с кариерата и бизнеса, затова ще усетите, че нараства вашата амбициозност и стремеж да се изкачвате нагоре по кариерната стълбица.

Когато Юпитер е ретрограден, е добре да обърнете внимание на личностното си развитие. Възможно е да откриете фалш в себе си или в другите. Опитайте да определите как именно изневерявате на истинската си същност, възможно е да играете несвойствени за вас роли.

Юпитер е духовна планета и ретроградният период не е подходящ за начало на дейност, която има ярко изразени материални цели,пише Еdna.bg.


.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.