През май: Удря ни ретроградна Венера!

https://mreja.bg/senzacionno/prez-may-udrya-ni-retrogradna-venera-2/76840 Mreja.bg
През май: Удря ни ретроградна Венера!


През май се очаква да ни порази ретрогардна Венера 


От 12-ти май Венера започва да се движи обратно. Целият процес ще продължи чак до 25 юни.


За какво отговаря планетата Венера?


Тази планета отговаря за емоциите, ценностната система, любовта, връзките и парите.


През този период е добре да преосмислим начина, по който си вадим парите. Трябва и да обърнем поглед към връзките си и да се запитаме честно дали сме удоволетворени от тях.


Забелязваме също, че ценностите, които са били важни за нас преди се променят и се подменят с нови. Това ще е такъв момент във времето на ретроградната планета, през който е необходимо да я подменим с нови ценности.


В този период е  добре да преосмислим и за деловите партньорства. Трябва да направим разбор и да видим дали не е дошло времето да се променим в професионално отношение.


Какво не трябва да правим в периода на ретроградната Венера?


През този период не трябва да се сключва брак.Не бива да се подписвати  каквито и да са партньорски отношения.


Предупреждението е също за да не се стартират с нови любовни отношения.  Създадените връзки и сключени преди договори, включително и брачни, няма да издържат във времето. Те ще се разпаднат много бързо.


През периода на ретроградната Венера не се извършват пластични операции  и естетични интервенции. Защото крайният резултат няма да бъде удоволетворяващ. Специалистите препоръчват да не се правят големи инвестиии, както и да се правят огромни покупки.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.