През кой месец сте родени разкрива що за човек сте!(Част 1)

https://mreja.bg/senzacionno/prez-koy-mesec-ste-rodeni-razkriva-shto-za-chovek-stechast-1-2/76865 Mreja.bg
През кой месец сте родени разкрива що за човек сте!(Част 1)


През кой месец сте родени разкрива що за човек сте!


Рожденният ви месец разкрива какъв е характераРодените през Януари имат много силен дух. Те търпят ударите на съдбата, показвайки силна воля. Могат да издържат дори на най-големите трудности и са способни да преминат през всяко препятствие. Родени лидери.

През февруари се раждат истински романтици, които обаче са страшни егоисти. Те са наистина много очарователни, но действията им често са необмислени и създават проблеми. 

В резултат на това не само те, но и хората около тях често са губещи. 


 


През март месец се раждат хора с нежна душа. Буквално всяка не добре подбрана дума може да ги нарани. Те не прощават нито обиди, а още по-малко предателство.

Животът често ги удря по жесток начин и ги прекарва през болезнени изпитания, но след това те успяват да достигнат до впечатляващи висоти. 

Април дава на хората много смелост. Те са твърди и в някои ситуации дори жестоки. Неминуемо стигат до поставената цел и са обречени да се издигат кариерно. 
Самоувереността им е непоклатима, те имат високо мнение както за себе си, така и за работата си. 

През май се раждат много упорити личности, които обаче се отличават с не кой знае колко бързо премисляне на нещата. Това обаче им позволява да избегнат прибързани грешки, защото обмислят сериозно всяко свое действие.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.