Парламентът обсъжда промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация

https://mreja.bg/senzacionno/parlamentat-obsazhda-promeni-v-zakona-za-mestnoto-samoupravlenie-i-mestnata-administraciya-2/64980 Mreja.bg
Парламентът обсъжда промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация


Народното събрание обсъжда на първо четене промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация.В дневния ред е и първото четене на изменения в Закона за съдебната власт.

Предвижда се депутатите да разгледат днес проект на решение за създаване на анкетна комисия във връзка с прекъсването на излъчването на програма "Хоризонт" на Българското национално радио и проект на решение за възлагане на Сметната палата да извърши одит за съответствието при финансовото управление на БНР за периода от 1 януари 2017 г. до 30 септември 2019 г.

Парламентарният контрол ще започне след приключване на законодателната част, като в него ще участва вицепремиерът Марияна Николова и министрите Петя Аврамова, Бисер Петков и Десислава Танева.

Очаквайте подробности.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.