От коя зодия са най-калпавите мъже? (Част 1)

https://mreja.bg/senzacionno/ot-koya-zodiya-sa-nay-kalpavite-mazhe-chast-1-2/77602 Mreja.bg
От коя зодия са най-калпавите мъже? (Част 1)


 


От тази своеобразна класация се вижда от коя зодия са най-калпавите мъже


Овен


Неспасяем интересчия


“Каква полза ще имам” е въпросът, който определя поведението му. Има заблудени женици, които са убедени, че техният Овен е любящ и нежен партньор.
Дори когато изглеждат порядъчни и грижовни, мъжете Овни са чудовищни използвачи. Бъдете сигурни, че преди да предприеме поредния “мил жест”, той вече е преценил,
че ще има изгода - затова го прави. Фенките на този знак ги определят като вълнуващи и мъжествени, но не твърде романтични.


Телец


Материалистично говедо


Ама много му е важно да е най-хубавият! Защо ли? Защото той самият съди за другите по външния вид. Не разбира как е възможно един евтин
и ръчно изработен подарък да ви е по-важен от нещо, за което са дадени много пари. Нито е романтичен, нито има въображение, нито пък става за домашна помощница.
Примирете се, че с Телец вкъщи чистенето е единствено ваш прерогатив. Вари го, печи го - Телецът е и ще си остане говедо. И ще ви скъса от ревност.


Близнаци


Въртоглав безделник


Също като жените Близнаци, мъжете са вятърничави въртиопашки. Носи им се слава на лицемери и предатели, но истината е, че са и двете - хем въртоглави, хем ненадеждни.
Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък после да се прибере вкъщи при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци,
трябва отсега да се подготвя за ролята на стара самотница. Най-дълбокият им страх е да не би случайно да се обвържат.


Рак


Докачлив параноик


Мъжете Раци са много по-противни от жените, родени под този знак. Те са ревниви и мрачни субекти, страдащи от параноя. Непрекъснато си менят настроението - от лошо към по-лошо.
Твърде са докачливи и около тях трябва да се стъпва като върху натрошени стъкла, да не би случайно да се обидят. Иначе са любвеобилни и предани.
Свръхобгрижващи родители, които не позволяват на рожбата и най-плахата самостоятелна крачица.


Лъв


Не търпи критика


Всички са свикнали с мисълта, че Лъвът е блестящ, добре облечен, самоуверен и самодостатъчен. Истината е, че в главата му през цялото време прехвърчат еретични мисли:
“Наистина ли съм неотразим? Дали останалите го знаят? Забелязаха ли КОЛКО съм остроумен тази вечер?” Жената на такъв мъж има двойствена роля:
на психотерапевт и клакьор. Не смейте да го критикувате! Лъвът бързо се влюбва и разлюбва. Докато ви обича, ще бъде щедър.


Дева


Мара Подробната в панталони


Жената, в която е влюбен, като цяло е прекрасна. Трябва само малко да се постегне в ханша, да не говори толкова високо и да се научи на ред.
Е, и още някои дребни неща. Мъжът Дева е Мара Подробната в панталони. Когато е негативно настроен, става истински дементор. Той влиза в стаята и дневният светлик помръква.
За него песимизмът е положително качество, еквивалент на реализма. Девите мъже изглеждат сухари, но са по-скоро женкари, пише Труд.бг.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.