Някои зодии отиват направо в Рая!(Вие от кои сте-част 1)

https://mreja.bg/senzacionno/nyakoi-zodii-otivat-napravo-v-rayavie-ot-koi-ste-chast-1/76834 Mreja.bg
Някои зодии отиват направо в Рая!(Вие от кои сте-част 1)


Само някои от зодиите в зодиака отиват направо в Рая


Ето кои представители на зодиите са за Рая и кои не.


Овенът определено не е сред тях. Вие изрекохте куп лъжи по време на пости. Само вчера три пъти излъгахте и то за отрицателно време. Пак се държахте като животно с най-близкия си човек. Вашият знак трудно се контролира, когато около вас се мотаят излишно.


През последният месец самоувереноста ви се е поразклатила. Но не достатъчно, за да се държите като нормални и зачитащи другите хора. Това, че винаги искаш да си първи, не бива да е оправдание да ходите по главите на останалите.


Телецът също няма до го пуснат в Рая. От страх, че ще опасе райските ябълки и излочите манната небесна. Но вие сте верни приятели и грижовни родители. Ако продължавате все така и не обсебвате много близките си, може да се кандидатирате за чифт ангелски крила. Само ограничете пушенето, пиенето, сладките изкушения и тлъстите меса.


Свети Петър няма да отключи големите порти и за Близнаците. Не сте лоши хора, но вбесявате всички останали. Иде им да ви сграбчат за гърлото, докато спрете да ритате. Защото сте непоправими клюкари и дрънкате като кречетало. На вас не може да се разчита, непрекъснато се отмятате от думата си.


И на майтап не сте за Рая.


Точно Ракът също няма да попадне в Рая. Непрекъснато сте недоволни и триете сол на главата на най-близките си хора. Тормозите ги и денонощно упражнявате върху тях контрол. С този диктаторски маниер раят за вас е  недостижим. Така че взимайте си намусената физиономия и марш към друго място, където е пълно с разпоредители.


Лъвът има голямо сърце, оптимист е и е верен приятел и партньор. Каквито и дребни бели да сте сътворили, вие сте за рая. Само че егоизмът при вас е цяла скала. Поставяте ли личността си на постаменти  карате ли другите непрекъснато да се жертват за вас, за да блестите, не сте достойни да пърхате из царството небесно.


Девата е перфектният съдник. Ако свети Петър е зает или излиза в отпуск, точно вас ще повикат да посрещнете новопристигналите. За да прецените коя душа къде отива. Понеже сте критични, прозорливи и безмилостни съдници. Но ако паднете в калта, поне малко ще заприличате на нормален човек.

Тръгнете ли към Рая ще вземете цяла папка със себе си. В нея ще има документация за земния ви път, с всички добри и лоши дела-надлежно събрани и подредени.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.