Марк Жирардели при кмета на Банско за ските

https://mreja.bg/senzacionno/mark-zhirardeli-pri-kmeta-na-bansko-za-skite-2/73615 Mreja.bg
Марк Жирардели при кмета на Банско за ските


В деня преди откриването на зимния сезон в Банско, кметът Иван Кадев и председателят на общинския съвет Димитър Русков приеха легендата Марк Жирардели, мажоритарен собственик на фирмата-концесионер на ски зоната.

4Поздравих господин Кадев с категоричния му избор за кмет на Банско. От разговора ни се убедих, че в управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма", сподели Жирардели. "С новия кмет мислим по еднакъв начин за стратегията за развитие на ски зоната. Надявам се да постигнем нови успехи като съакционери и да надградим постигнатото“.

Кметът Кадев подчерта добрата работа на фирмата-концесионер за развитието на Банско като световен център за спорт и туризъм. "С г-н Жирардели споделяме еднакво виждане за необходимостта от поддържане и развитие на спортната инфраструктура. Напълно съм убеден, че това е най-доброто за общината, града и моите съграждани", каза той. Кадев подчерта, че туризмът е основният бранш на община Банско, който води след себе си развитие във всички сфери на икономиката и бизнеса: лека промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, мебелно производство, инфраструктура, услуги. От кметството, Жирардели се обърна към банскалии: "В мое лице Банско продължава да има своя убеден помощник и адвокат за запазване и развитие на имиджа на зимната столица на Балканите!".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.