Мария Габриел подкрепи инциативата за купуване на живи елхи „Посади надежда“

https://mreja.bg/senzacionno/mariya-gabriel-podkrepi-inciativata-za-kupuvane-na-zhivi-elhi-posadi-nadezhda-2/73119 Mreja.bg
Мария Габриел подкрепи инциативата за купуване на живи елхи „Посади надежда“


"Изразявам силната си подкрепа за благотворителната кампания за закупуване на живи елхи „Посади надежда“ на министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева". Това написа българският еврокомисар по „Иновации,научни изследвания, култура, образование и младеж“ и заместник-председател на ЕНП Мария Габриел в профила си във Фейсбук. И продължи:

"Тази кампания в партньорство с Фондация „Искам бебе“ цели да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми и е символ на това, че наука и надежда вървят ръка за ръка. Тя е също силно послание за опазване на околната среда. Тази седмица, Европейската комисия ще публикува първата си комуникация по отношения на Зеления пакт. Пожелавам елховите горички на надеждата да са знак как нашето поколение трябва да има грижата не само да предвижда бъдещето, но най-напред да го прави възможно за децата.

Да сбъднеш мечта, да дариш надежда и да се погрижиш за следващото поколение е наша обща отговорност. И тази кампания е силна заявка за това. Вярвам, че всички приготвени 10 000 елхички ще украсят домовете на хиляди български семейства и така ще подпомогнат раждането на нов живот".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.