Любовта на Водолея-най-хубавото нещо, което ви се случва!

https://mreja.bg/senzacionno/lyubovta-na-vodoleya-nay-hubavoto-neshto-koeto-vi-se-sluchva/76981 Mreja.bg
Любовта на Водолея-най-хубавото нещо, което ви се случва!


Любовта  на Водолея предлага неземно изживяване


 


Когато в живота ви влезе Водолей, трябва да се приготвите за промени. Водолеите живеят с идеята, че трябва да преобърнат живота на всички с главата нагоре.


Те са любопитни и мили през по-голямата част от времето, а тяхната духовност е удивителна. Когато създавате емоционална връзка с човек от тази зодия, той по-скоро ще се опита да я скрие, вместо да я покаже пред света.

Водолеите се нуждаят от убедителен стимул, когато предприемат крачка в любовния живот, но съвместният живот за тях не е сред мотивиращите ги поводи.


Като цяло Водолеите са доста приятни и общителни хора. Забавни са и лесно се сприятеляват. Водолеите са много мили, но в същото време – доста нестабилни в решенията и емоциите си.

Така постъпват и когато получават любовни атаки – винаги си мислят, че могат да намерят още по-добър партньор...


Как да впечатлите жена Водолей


Тази обаятелна и привлекателна жена е толкова забавна, че може да покори всеки мъж, без да прибягва към игрички и женски хитрости.

За нея не съществуват роли, тя играе самата себе си.

Както и да ви изглежда, не е хладна и безчувствена, а общителна и дружелюбна жена с романтична нагласа към света.

Любовта за нея е идея, а не страст. В действителност се страхува от емоции, които могат да й донесат притеснения и да я удавят в стихията си.

Тя е над тези неща и е способна да се отнася към живота си много рационално.


Как да впечатлите мъж Водолей


За Водолей най-важното нещо в живота е приятелството. Първият контакт с мъж Водолей трябва да бъде интелектуален. Нямате никакъв шанс да покорите този мъж, ако няма какво да си говори с вас.

Той иска да прави любов с личности, а не с тяло.


Ако ви ухажва мъж Водолей, дайте му шанс и няма да съжалявате.

Но помнете, че любовта за него е равна на задължения и ангажименти, а той отчаяно се нуждае от свобода.

Докато ви обича, Водолеят ще бъде постоянно покрай вас. Важното е през цялото време да усеща, че около него няма никакви забрани и затворени врати, пише Канал 3.


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.