Любовта е центъра на света за Лъва!

https://mreja.bg/senzacionno/lyubovta-e-centara-na-sveta-za-lava-2/76966 Mreja.bg
Любовта е центъра на света за Лъва!


За Лъва любимия човек е божество, въпреки че той е егоцентричен


Хората, родени под влияние на този знак искат по-специално внимание и уважение. За тях са важни истинските причини за нещата, те мислят, говорят и усещат любовта с особен пламък. Те се влюбват спонтанно и от цялото си сърце.

Родените под влияние на Лъв искат особено внимание и уважение, за тях е важно да са влюбени и затова винаги се връщат към емоциите на първата си любов. Заради нея могат да провалят всичките по-късни връзки в живота си, но е възможно именно тя да ги зареди с емоции за много други по-късни любовни преживявания, за които няма да им стигне цял един живот да разкажат.


Как да впечатлите жена Лъв


Жената Лъв обича комплименти повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате. Говорете само за нейните доствойнства, защото тя самата се смята за перфектна.

Ако искате да се разбирате с нея , трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна. Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв.

Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви с тази жена.


Тя смята себе си за единствена и неповторима, даже и най-нищожен намек,че би могла да има съперница може да я накара да се затвори към вас.

Тя е над всяко съперничество, но не може да приеме положението, че нейният любим може да се интересува от друга жена, затова ще избере най-лесния начин-просто ще се отдръпне с достойнство.

Ще постъпите разумно, ако не показвате пред нея интереса си към други жени.


Как да впечатлите мъж Лъв


Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си, така, както излиза от леглото.

Много ще сгрешите, обаче, ако решите, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовния роман никога не е незначителен, скучен или безразличен.

Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции. Никой представител на друга зодия не може с такава лекота да ви накара да повярвате в това, че вие двамата изповядвате най-истинската любов на света.


Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който света се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, главната героиня дори не е разбрала какво се случва това.

Лъвът няма да ви даде никакви обяснения. След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас.

Причината за изненадата му е, че в неговата приказка вие сте били принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от принцеса сте се превърнала в реална жена, той е заминал с белия си кон, пише Канал 3.


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.