“Левски” подписа с още един национал (Видео)

https://mreja.bg/senzacionno/levski-podpisa-s-oshte-edin-nacional-video-2/74588 Mreja.bg
“Левски” подписа с още един национал (Видео)


Втори сериозен трансферен удар в рамките на 24 часа направи “Левски”.

“Сините” взеха втори футболист, който е част от разширения състав на националния отбор - Деян Лозев от новака във футболния ни елит “Арда”. Кърджалийци ще получат трансферна сума за 26-годишния играч. Договорът му с “Левски” е за 3 г.

Лозев се представи много силно през първия дял от сезона. Той може да играе по десния фланг и в офанзивен, и в дефанзивен план.

Така Лозев се превръща в алтернатива на капитана Живко Миланов в отбраната и на Станислав Иванов по дясното крило на “синьото” нападение.

Преди него с “Левски” за 3 г. подписа и Симеон Славчев. Опорният халф пристигна на “Герена” като свободен агент, след като преди това разтрогна договора си с “Карабах” от Азербайджан.

С подписите на двамата обаче селекцията при “сините” няма да приключи. Те са близо до привличането на левия защитник Александър Василев от “Берое”.

На този пост в “Левски” разполагат само с Иван Горанов и при негово отсъствие заради контузия или наказание се налага да бъдат правени вътрешни размествания в отбраната.

Исландският национал Гудмундур Тораринсон също е трансферна цел на “сините”. В момента халфът е част от “Норкьопинг”, но със сигурност ще се раздели с шведския клуб.

В същото време стана ясно, че “Левски” ще започне зимната си подготовка на 9 януари. Първата тренировка на “сините” 2020 г. е насрочена за 15,30 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

Медицинските прегледи за футболисти на старши треньора Петър Хубчев ще са на 9, 10 и 11 януари.

На 13 януари започва първият подготвителен лагер, който ще се проведе в град Сандански. Отборът се прибира в София на 23 януари.

4 дни по-късно “Левски” пътува за турския курорт Алания, където ще бъде вторият подготвителен лагер. Спортно-техническият щаб е предвидил 4 контролни срещи, като съперниците и датите ще бъдат оповестени допълнително. На 7 февруари “сините” се прибират в София.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.