Лесно ли се влюбва Девата?(Каква е в любовта)

https://mreja.bg/senzacionno/lesno-li-se-vlyubva-devatakakva-e-v-lyubovta-2/76969 Mreja.bg
Лесно ли се влюбва Девата?(Каква е в любовта)


Влюбят ли се, Девите са всеотдайни


Девата се отличава с точната си преценка и най-вече със своята съобразителност.


Истинската Дева може и да ви се струва спокойна, дори на моменти далечна и недосегаема, защото се владее отлично, но това е само привидно.

Дева е един от най-противоречивите зодиакални знаци. По природа те са недоверчиви и доста се боят да показват чувствата си на хората около тях.


Мъжете и жените от този знак ценят полезни и практични подаръци, те често имат някакво хоби и това ще ви улесни, ако искате да ги зарадвате.


Жената Дева държи страстите и емоциите си на къс повод, но в душата и често кипят емоции. Емоциите представляват за нея непознато, бушуващо море, в което тя може да се загуби без карта и компас.

Мъжете понякога са склонни да я приемат като твърде дистанцирана. Това не е така, способността на Девата да обича излиза наяве, когато най-после е показала чувствата си.

Жената Дева може да се окаже неразбрана, защото е срамежлива, прикрита и затворена.Тези описания не винаги съответстват на действителността.

Всъщност тази жена се отличава със своето самообладание и дисциплинирано поведение. Девата е подвластна на земната стихия, тя притежава в душата си смесица от загадъчна чувственост и консерватизъм.


Как да впечатлите мъж  Дева


Мъжът Дева прави впечатление на човек, който много сериозно контролира и владее своите емоции. Това много често може да се окаже маска, тези мъже са чувствителни, възприемчиви, чувствени и внимателни.

Той няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка, поне не физическа. Мъжът Дева прекалено много уважава жената, за да постъпи така. Може би заради факта, че този мъж трудно показва чувствата си, той често е привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени.


Той винаги усеща къде е границата между вашите емоции и неговите и никога не я преминава. Жената, която се задържи за по-дълго време до този мъж трябва да покрива нормативите по неговите критерии.

Едва ли това ще е някаква утеха, но мога да кажа следното: щом вашият мъж ви прави забележки и ви критикува-това е сигурен знак, че той ви обича и ви намира за най-доброто нещо около себе си, но иска да ви направи още по-съвършена и перфектна.

В противен случай нямаше да ви обърне нито миг внимание, пише Канал 3.


 


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.