Колкото повече – толкова повече! Само в Техномаркет уредите на Miele идват с изкушаващи отстъпки

https://mreja.bg/senzacionno/kolkoto-poveche-tolkova-poveche-samo-v-tehnomarket-uredite-na-miele-idvat-s-izkushavashti-otstapki-5/131749 Mreja.bg
Колкото повече – толкова повече! Само в Техномаркет уредите на Miele идват с изкушаващи отстъпки

Лидерът в елитната домакинска техника дава старт на голямото пазаруване

 

Априлски порой от промоции залива клиентите на Техномаркет в колаборация с бранда за класни електроуреди Miele. Звездата на новата дигитална брошура несъмнено е лидерът в домакинското оборудване, който предоставя вълнуващи отстъпки от 5, 10 или 15 процента от цената в зависимост дали закупим един, два или пък три големи електроуреда. 

 

Колкото повече - толкова повече е мотото на Miele и Техномаркет, които призовават да обзаведем кухнята си със стил и доказано качество. Потребителите със сигурност ще се изкушат от сушилнята на бранда MIELE TWC560WP EcoSpeed, която идва на изгодната цена от 2,390.00 лв., с технология PerfectDry и EcoDry, въртящ се селектор, барабан тип пчелна пита, 11 програми и капацитет от 8 кг.

 

 

 

Дизайнерският електрически плот за вграждане предлага стъклокерамичен плот, универсална рамка от неръждаема стомана, сензорно управление, напомнящ таймер, автоматично загряване и изключване, лесна за почистване повърхност, защита от прегряване и всичко това на атрактивната цена от 1,390 лв. с безплатна доставка.

 

 

Абсорбаторът MIELE DAW 1620 Active разполага с електронно управление, LED-осветление, вентилатор с двойно действие, лесна за почистване вътрешност и енергиен клас А, без да броим ниските нива на шум, на цена от 1,390 лв., с възможност за закупуване на 48 равни месечни вноски от по 42,86 лв.

 

Фурната за вграждане MIELE H 2467 BP е истинско високотехнологично бижу на стойност от 2,490.00 лв., програмируеми настройки, телескопичен водач, цифров часовник с таймер, PerfectClean покритие и защита от деца.

 

Съдомиялната машина MIELE G7180 SCVi AutoDos спокойно може да замести домашната помощница с автоматичната си система за дозиране AutoDos, QuickPowerWash измиване, ниско ниво на шум, 3D поставка MultiFlex, активно изсушаване на конденза, държач за стъклени чаши, 3D поставка MultiFlex и функция за затваряне ComfortClose, на цена от 2,790 лв.

 

 

Комбинираният хладилник с фризер MIELE KFN 4374 ED el предлага обемна хладилна част от 237 л. и вместимост на фризера от цели 89 л., NО FROST система, ниско ниво на шум и впечатляващи размери, без да броим елегантния дизайн и изгодната цена от 1,799 лв. 

 

Промоцията на бранда е активна в магазините на Техномаркет и онлайн в дигиталната брошура на търговската верига от 1 до 30 април, в цялата страна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.