Кои качества у мъжете привличат жените според зодията?( Част 2)

https://mreja.bg/senzacionno/koi-kachestva-u-mazhete-privlichat-zhenite-spored-zodiyata-chast-2/77392 Mreja.bg
Кои качества у мъжете привличат жените според зодията?( Част 2)


Добре е да знаят мъжете кои качества привличат жените


Според астролозите обаче това също зависи от зодията, към която дамите принадлежат.


Затова единствено, което ви е нужно е да знаете коя зодия е господарката на вашето сърце,

за да се ориентирате доколко би ви обърнала внимание.

Както и какви качества, без да изневерявате на същността си - можете да насърчавате в себе си, за да я спечелите:


 


Лъвицата излъчва толкова впечатляваща енергия, че никога не остава незабелязана. Дълбоко в себе си тя е убедена,

че заслужава да бъде на трона на мъжкото сърце и очаква подобаващо кралско отношение. Затова ще оцени щедростта и ще презре дребнавостта.

Не се скъпете за бляскави подаръци и не се опитвайте да я метнете с ментета. Няма да избегнете презрителното ѝ безразличие.

Всички ваши усилия да ѝ покажете уважение, внимание, любов и възхищение ще бъдат възнаградени

с топлата ѝ усмивка само за вас и усещането, че сте господар на света. Тя знае как се прави това.


 


Девите държат на малките жестове и ще обърнат внимание на всеки детайл от вашето поведение, облекло и сценарий за флирт. Може би си мислите,

че летвата на тази крехка дама е твърде висока и ще ви простреля с някоя критична забележка. Но Девата обикновено ще запази за себе си

всяко отвращение и ще ви подмине с приятелски жест. Ако пък ви направи забележка за нещо, знайте, че имате някакъв (втори) шанс да спечелите благосклонността ѝ.

Тя ви го дава. Защото е готова да ви влезе в положението и да прояви състрадание. Ще я впечатлите много повече с разсъдливост и съобразителност, отколкото със скъпотия и кич.


 


Везните са придирчиви - на тях им се полага само каймакът на социалния микс. Жената Везни е положила доста усилия за външния си вид, за блестящия си ум,

за маниерите и възпитанието си и затова очаква поне толкова от мъжа, който ще дръзне да я ухажва. Заредете се с безброй теми за вълнуващи разговори,

покажете ѝ, че в душата ви гъмжи от житейски опит, в главата ви - от нестандартни идеи за романтичните ви вечери, а в сърцето ви - от място за нея.

Тя обича да спори и ще очаква от вас да бъдете недостижими дори за собственото ѝ ниво. Но в никакъв случай не излизайте извън очертанията на добрия цивилизован тон.


 


Дамите, родени под знака на Скорпиона, не са лесна хапка. Те държат на личното пространство и с подозрение гледат на всякакви смешни (в техните очи) опити за фамилиарничене.

Ще ви държат на дистанция, докато не са уверени, че си заслужавате. Но никога няма да ви пуснат да си отидете, ако зарегистрират в себе си интерес към вас.

Ще ви държат на каишка, регулирайки разстоянието между неустоимото привличане на магнетичния поглед и студеното отдръпване в тайните покои на драматичната душа.

Впечатляват ги силни, властни натури, които имат поне една страст в живота - била тя изкуство, екстремен спорт или амбиция.

Жената Скорпион не се впечатлява от евтини шеги, но пък оценява прозорливия ум и черния хумор.

Ако нямате намерение да стигнете до края и да изпиете горчивата чаша с нея, не си правете труда да започвате каквато и да било битка за нея, пише  edna.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.