Кметът на район „Централен“ се включи в залесителна акция

https://mreja.bg/senzacionno/kmetat-na-rayon-centralen-se-vklyuchi-v-zalesitelna-akciya/73401 Mreja.bg
Кметът на район „Централен“ се включи в залесителна акция


Кметът на пловдивския район  „Централен“ Георги Стаменов се включи в засаждането на дръвчета, дарени от жители от  семейство Игнатови. Те също участваха в акцията в парка на ул. „Янко Сакъзов“ № 10. Избрали декоративен хрян по случай първия рожден ден на внучето си Георги.

"Пожелаваме му дни, изпълнени с много игри, веселие и смях. Нека да расте здрав, обичан и да стане добър човек“, каза щастливият дядо Георги Игнатов.Георги Стаменов благодари на семейството за благородното начинание и допълни, че е в унисон с политиката на район „Централен“ за повече зелени пространства, по-чист въздух и околна среда в района.„Изключително съм радостен, когато жителите проявяват подобни инициативи и винаги съм готов да им съдействам, така че нашият район да стане по-красиво място“, коментира кметът на район „Централен“.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.