Кметът на Ловеч чете откъс от "Мечо Пух" в детска градина

https://mreja.bg/senzacionno/kmetat-na-lovech-chete-otkas-ot-mecho-puh-v-detska-gradina-2/73246 Mreja.bg
Кметът на Ловеч чете откъс от "Мечо Пух" в детска градина


Героите от книжката "Мечо Пух" оживяха в ДГ "Слънце" в Ловеч чрез откъса "Тигър в беда", който бе прочетен на децата лично от кмета на общината Корнелия Маринова, съобщиха от пресцентъра на администрацията. Това се случило в групата, носеща името на известното мече от книгата на А.А. Милн.

Събитието е част от Националната седмица на четенето. Коледното настроение било подсилено от малки подаръци и разглеждане на празничната украса на помещенията. Директорът на "слънчевата" детска градина в ж.к. "Червен бряг" Христина Христова пък запознала кмета с проявите за идващите празници.

В рамките на седмицата на четенето се провеждат още срещи с актьор от кукления театър при Ловчанското читалище "Наука - 1870", събития в библиотека "Проф. Б. Цонев", детска работилница "Коледно вълшебство", размяна на книги, рисуване на любими герои, изложба от рисунки и други, съобщават още от общината.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.