Какво очаква зодиите при ретрограден Юпитер?

https://mreja.bg/senzacionno/kakvo-ochakva-zodiite-pri-retrograden-yupiter-2/76924 Mreja.bg
Какво очаква зодиите при ретрограден Юпитер?


От 14 май в Козирог до 13 септември Юпитер е  ретрограден


Какво очаква зодиите през периода на тази късметлийска зодия?


Овенът е време да изтрие праха от профила си и да се допита до бивши колеги за кариерни съвети.


Напоследък Телците се чувстват песимисти, но ви се предоставя нов шанс да се заредите положително. Приемете новата нагласа и я приложите във всички аспекти на живота си.


Неочаквано изплащане на дълг или заем очаква Близнаците в следващите няколко месеца. Когато това се случи, оставете парите в сметката си, никога не знаете кога ще ви потрябват.


Раци ,бивша тръпка ще се появи отново в живота ви с гръм и трясък. Ако си позволите да бъдете погълнати отново от този огън, този път всъщност може да се получи между вас. Но ако не се интересувате, блокирайте човека и продължете напред.


Всички онези онлайн разговори започват да стават изтощителни, нали? Не забравяйте, че не е нужно да се присъединявате всеки път – откажете се от някои обаждания или просто изключете видеото за онези, в които трябва да присъствате. Дори Лъва някога се презарежда.


При ретрограден Юпитер Дева ще е готова да предвижи връзката си до следващото ниво – но ще трябва да направи първия ход и да насочи разговора към сериозни отношения.


Везни, отдавате се на готвача у вас и готвите невероятно вкусни ястия – но сега сте готови да се отклоните от любимата храна на семейството си и да се развихрите лудо в кухнята. Кой знае, може дори скоро да издадете първата си готварска книга?


За Стрелеца поставянето на граници може да бъде трудно, особено когато се опитвате да останете (емоционално) близо до близките си. Просто наистина имате нужда от малко време понякога, за да се съсредоточите само върху себе си


Козирози, опитайте се да запазите увереността си през неуспехите и скоро отново ще сте на вълната на успеха.


При ретрограден Юпитер, късметът е на ваша страна, Водолеи. Но ако усетите незначителни лоши вибрации, може да поискате да превърнете дома си в крепост. Допълнителната енергийна защита никога не е наранила никого,пише Edna.bg.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.