Каква е суперсилата ти според зодията!

https://mreja.bg/senzacionno/kakva-e-supersilata-ti-spored-zodiyata-2/76927 Mreja.bg
Каква е суперсилата ти според зодията!


Суперсилата не е приоритет само на мъжете


Супергероини са и жените. Но и зодиите играят важна роля за силите, които притежаваме.


Овните мразят всичко, което забавя темпото им и начина, по който искат да живеят. Бързите обороти са тяхна страст и те доказват, че това може да бъде истинска суперсила!


Телците са сред най-търпеливите представители на зодиака. Те могат спокойно да изчакат всичко да си дойде на мястото от само себе си.


Близнаците общо взето знаят всичко, и то до най-малкия детайл. Те обожават да четат и да учат, а мозъкът им постоянно е препълнен с информация.


Знаехте ли, че Раците са най-добрите майки в зодиака? Това е така, защото те обожават да се грижат за хората. И това е суперсилата им - да помагат на останалите, по какъвто начин могат.


Лъвовете са най-силната зодия. Те са смели, устойчиви и не могат да отстъпват. Могат да покажат на целия свят колко са силни, а най-голямото им вдъхновение идва, когато успеят да докажат правотата си пред останалите.


Девите имат голяма емоционална интелигентност, а това им помага в много житейски ситуации, в които останалите зодии не знаят как да се справят.


Везните чувстват способност да закрилят любимите си хора и да ги обгрижват. Вие обичате мира и сте способни да направите всичко, за да цари мир и всичко да бъде спокойно


Представителките на зодия Скорпион може да не са силно въоръжени и да не се бият с меч, но не е хубаво да ги закачате, защото си падат малко лудички и може да си изпатите.


Е, Стрелците не пътуват във времето буквално, но са хора, които обожават да се връщат към миналото, да откриват поуки както за себе си, така и за близките си и да анализират правилните си и грешните си ходове.


Козирозите имат способността да се сливат с тълпата, без никой да види стъпките, които предприемат, докато самите те не решат. Резервирани, тихи и най-трудолюбивите в зодиака.


Водолеите са отлични манипулатори и успяват да накарат хората да правят точно това, което искат. Отлични лидери са и знаят как да постигнат своето.


Рибите са най-креативният знак в зодиака и наистина са като вълшебници, които творят красота с ума, душата и ръцете си. Те са сбор от емоция и креативност, която носи истинско вълшебство!, пише Edna.bg.


 


 


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.