Как се променят зодиите при ретрограден Плутон?( Част 2)

https://mreja.bg/senzacionno/kak-se-promenyat-zodiite-pri-retrograden-pluton-chast-2-2/76883 Mreja.bg
Как се променят зодиите при ретрограден Плутон?( Част 2)


През 2020 г. всички 8 планети ще бъдат ретроградни.


Само преди няколко дни – на 25 април, Плутон влезе в тази фаза и ще остане в нея до 4 октомври


Този сравнително дълъг период ще донесе известни промени за голяма част от представителите на зодиака


Девите ще се опитат да открият истинското щастие, което поради една или друга причина ги е подминавало до момента. Друг е въпроса дали ще могат да го изживеят напълно или ще го пуснат да си отиде бързо.


Плутон ще отключи страстта в хората от тази зодия и те ще се освободят от оковите. Ще им дадат и вдъхновение за нови изживявания, от които имат нужда.


Неслучайно девизът на Везните е „Аз уравновесявам“. Сега те трябва да оставят работата настрани и да обърнат внимание на своето семейство. С тяхна помощ ще бъдат потушени конфликтите.


Заради ретроградния Плутон, нерешителните Везни ще добият повече смелост и ще признаят чувствата си към любимия човек и близките.


Стилът на мислене на Скорпионите и начинът, по който общуват с хората, ще се промени коренно до началото на октомври. Ако до момента те не са откривали правилните думи, сега планетата ще ги накара да говорят и да изнесат на показ онова, което са премълчавали по една или друга причина.


Представителите на този знак ще разберат, че са били твърде взискателни към определени хора.


Голяма метаморфоза ще претърпи ценностната система на родените под знака на Стрелеца. Те се интересуват най-вече от духовното, като материалното никога не ги е вълнувало. Сега това ще се промени, защото ще се нуждаят от средства, за да осъществят плановете си.


Макар че не са постоянни в действията си, Стрелците ще се фокусират върху плановете си и ще направят всичко възможно, за да не се провалят.


Ретроградният период на Плутон ще накара Козирозите да се преродят за нов живот. До момента те са действали по конец и са пренебрегвали личния си живот заради работата. Сега е време да променят това.


Хората от този знак ще се отърват от токсичните личности, които им пречат да се развиват. Освен това ще помислят повече за себе си и ще се погрижат за външния си вид.


Ретроградната планета ще постави на изпитание онова, в което вярват Водолеите. Ако до момента не са се обръщали към духовното, Плутон ще им покаже, че молитвите невинаги са напразни.


Ако се отърват от своите вредни навици, Водолеите ще бъдат по-осъзнати в действията си и ще започнат своето ново начало.


Емоционалните Риби често се оплакват на своето обкръжение и търсят подкрепа. Но дали имат истински съмишленици, на които могат да разчитат? До началото на октомври, под влиянието на Плутон, маските на много от приятелите им ще паднат сами и ще им спестят куп проблеми.


От друга страна планетата ще накара Рибите да оценят колегите си, към които до момента са били скептично настроени, пише Тялото.бг.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.