Как се карат и сдобряват Везните?

https://mreja.bg/senzacionno/kak-se-karat-i-sdobryavat-veznite-2/77039 Mreja.bg
Как се карат и сдобряват Везните?


 


Везните таят много неща в себе си и крият чувствата си, дори вътрешно да се разпадат


При конфликт Везните са склонни към това да викат много по човека, с когото се карат. Те изричат думи, за които след това съжаляват, но когато са ядосани, изобщо не се замислят над това, какво казват.


Но веднага след като поизстинат от гнева си, Везните са склонни да изпитат чувство на вина за думите, които са изрекли, за да наранят опонента си.


Везните често сами провокират скандали, защото често се изнервят от най-малките прояви на действия, които според тях не са в съответствие с техните разбирания.


Везните не са отмъстителни, но са много злопаметни. Те могат да си спомнят за предишни сблъсъци дълго време и при пореден скандал започват да припомнят какво точно сте им казали, когато сте се карали, и как са се почувствали тогава.


Дори това е достатъчно, за да ги вбеси и да ги изкара извън нерви. Ако направите нещо, което според Везните не съответства на техните идеали, те веднага ще реагират бурно.


В конфликтите представителите на този зодиакален знак се дразнят, ако опонентът им представя солидни аргументи, това буквално ги вбесява за секунди.

Те са свикнали да побеждават както в спорове, така и в караници.


Когато това не се случва, Везните се ядосват много. Ако някой им припомни факт, който не е приятен, Везните излизат извън кожата си.


Те не обичат да имат чувство за вина и ако някой ги подсети за ситуация, в която са били виновни за нещо наистина сериозно, те няма да му простят това никога.


При скандал Везните реагират много бурно, но след това много бързо им минава. Буквално няколко минути след сериозната караница те са в състояние да се усмихват на опонента си и да беседват с него като най-добри приятели.


Но ако караницата е засегнала дълбоко представителя на този зодиакален знак, той няма да иска да се сдобри бързо с човека, с когото се е карал.


Затова е добре след скандал с човек от зодия Везни вие да сте инициатор на сдобряването. Това много ще зарадва Везните, тъй като представителите на този знак не обичат да са в конфликтни отношения с никого, пише Съновник.бг.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.