Искате стабилна връзка!(Спомнете си датата на първата си среща-част 3)

https://mreja.bg/senzacionno/iskate-stabilna-vrazkaspomnete-si-datata-na-parvata-si-sreshta-chast-3/76860 Mreja.bg
Искате стабилна връзка!(Спомнете си датата на първата си среща-част 3)Всеки иска дълга и пълноценна връзка


Важна е датата на първата среща. Тя попада под знака на 12-те зодии, които определят нейното бъдеще и настояще. Датата на първата ви среща разкрива дали връзката ви ще е краткотрайна, като майски дъжд или заедно ще остареете с любимия си.


Ето какво разкрива датата на първата ви среща за любовния ви живот:


 


Връзка под знака на Стрелец (първа среща: 22 ноември – 21 декември)


Един от вас (или и двамата) е пътешествал много или е с друг културен произход. Кой има нужда от ваканция или Discovery Channel, когато вие двамата сте наоколо? Вие се образовате взаимно чрез различните си истории и преживявания. Не сте двойка, която обича да си стои вкъщи, и трябва да излизате сред природата или извън града възможно най-често. Лесно бихте могли да се преместите в друг регион или държава.


Връзка под знака на Козирог (първа среща: 22 декември – 19 януари)


Тази връзка се гради върху вашите индивидуални и взаимни успехи. Ако нещо попречи на това, тогава връзката може и да не успее, защото партньорствата на Козирозите се основават върху постижения и амбиция. Не е достатъчно двамата просто да лежите в леглото, да ядете пуканки и да се излежавате в пижамата си. Поне един от вас ще бъде фокусиран върху кариерата си, а традиционните семейни въпроси могат да бъдат на заден план, заради повишение или работа.


Връзка под знака на Водолей (първа среща: 20 януари – 18 февруари)


Това е лека и лесна връзка: вие сте колкото приятели, толкова и партньори, защото приятелството е изключително важно и за двама ви. Не би било изненада, ако се запознаете чрез общи приятели или чрез група (Водолеят управлява отбори, клубове, благотворителни организации, групи). И двамата сте наистина добри в обединяването на хората, но не и в емоциите и дълбоката страст.


Връзка под знака на Риби (първа среща: 19 февруари – 20 март)


И двамата сте много добри в общуването без думи и сексът е дълбоко интуитивен. Освен това сте по-чувствителни, когато сте заедно. Чувството на емоционална уязвимост може да бъде проблем, освен ако и двамата не се научите да контролирате чувствата си. Връзката може да се почувства като ваканция от реалния свят, всичко е свещи и романтика, а музиката ви обединява. Само не забравяйте да платите наема навреме и ще сте златни.


 


 0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.