И ГЕРБ в район "Централен" се хвалят с успехи

https://mreja.bg/senzacionno/i-gerb-v-rayon-centralen-se-hvalyat-s-uspehi-2/73328 Mreja.bg
И ГЕРБ в район "Централен" се хвалят с успехи


Минахме през европейски и местни избори, спечелихме ги и ще продължим да работим, обявиха на предколедна сбирка си активистите на ГЕРБ в пловдивския район "Централен. Председателят на организацията Георги Стаменов благодари, че структурата е пожънала победи през отминаващата година. Той поздрави актива от името на председателя на градската организация Иван Тотев. "Да продължим да се изправяме заедно пред трудностите и заедно да бъдем в щастливите моменти. Постиженията в града са видими и всеки от нас има заслуга за това", допълни Стаменов.

На сбирката присъства и председателят на местния парламент Александър Държиков. Той подчерта, че шестте районни организации на ГЕРБ в Пловдив са сплотени и в резултат на това постигат високи резултати по време на избори. Държиков предади на хората от "Централен" поздравленията на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Преди ден успехи отчетоха от структурата на район "Северен", а председателят й Стефан Дедев се погрижи с хубави почерпки за актива.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.